Sunlight in the green forest, spring time

Kedves Sportoló,

Az i:am/szeretem az életem az Enduraid frissítéstervező mobilapplikációval összefogásban szeretne neked segíteni abban, hogy megismerd és megértsd azt a csodálatos lényt, aki a leghűségesebb, legelkötelezettebb, legszórakoztatóbb barátod lehet hosszú és boldog életed során, a saját testedet.

Az emberek természetes vágya az egészség megőrzése. Szeretnénk megmutatni, hogy e „cél” eléréshez a tudáson keresztül szórakoztató, rendkívül hatékony és olcsó út vezet. Sportolóként célunk lehet az egészségmegőrzés, a sportos külső de sokaknak akár a szervezet fizikai határaink feszegetése is. Az <i:am> termékek mindhárom célkitűzést támogatják, alaposan átgondolt, kipróbált, megvizsgált és a lehető legjobb alapanyagokból készült összetételüknek köszönhetően.

 

Az <i:am> termékek Kindl Gábor  a hazai sportfrissítés és sporttáplálkozás elismert szakemberének „gyermekei” minden egyes termék az ő általa javasolt tápanyagösszetétellel rendelkezik. Hisszük, hogy az egészség nem más, mint egy hosszú távra szóló, elkötelezett barátság a tested és a lelked között. A barát megismerése, megértése és szeretete a barátság feltétele.

Sikerekben és örömökben gazdag sportolást kíván az <i:am> és az Enduraid csapata!