Az egészség iránti szenvedéllyel, elkötelezettséggel, felelősséggel

Sunlight in the green forest, spring time

Kedves Barátom,

Az i:am/szeretem az életem a SportingSmart-al és a Spuri SC-vel összefogásban szeretne neked segíteni abban, hogy megismerd és megértsd azt a csodálatos lényt, aki a leghűségesebb, legelkötelezettebb, legszórakoztatóbb barátod lehet hosszú és boldog életed során, a saját testedet.


Az emberek természetes vágya az egészség megőrzése. Szeretnénk megmutatni, hogy e „cél” eléréshez a tudáson keresztül szórakoztató, rendkívül hatékony és olcsó út vezet. Az i:am és a hozzá tartozó triatlon klub a Spuri Futó és Triatlon Klub valamint az online edzéstervező rendszerünk a SportingSmart küldetése ennek az útnak a bemutatása.

Célod lehet az egészséges táplálkozás bevezetése a mindennapjaidba, életmód váltás (i:am/szeretem) vagy szeretnél egy csapathoz tartozva sportolni (Spuri SC) de lehet, hogy mindezekre nincs időd és inkább önállóan de mégis egy közösséghez tartozva edzenél a SportingSmarttal. A három fórum egyszerre és külön külön is működhet, az alapelvek ugyanazok, egy rendszert követünk, mert hisszük, hogy az egészség nem más, mint egy hosszú távra szóló, elkötelezett barátság a tested és a lelked között. A barát megismerése, megértése és szeretete a barátság feltétele.

Bármelyik fórumon kapcsolatba léphetsz velünk.

 

Várjuk jelentkezésedet!

 

Címkék: > > >

Vélemény, hozzászólás?

Cím

Felugró ablak

×